Geschiedenis

Wie is Bas van Brussel? 

Als kind droomde ik er al van om later mijn eigen zaak te beginnen. Daarnaast ben ik altijd enthousiast geweest van fietsen dus heb ik mijn opleiding gevolgd in de fietsenbranche. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, heb ik april 2013 de stap genomen om mijn droom uit te laten komen…..Bas2wielers! 
Hierdoor kan ik uiting geven aan mijn ambities, namelijk * Korte lijnen houden met zowel de leveranciers en de klanten * Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel, zodat ik laagdrempelig ben met betrekking tot reparatie, advies en verkoop Hoewel de werkzaamheden eerst plaats vonden rondom ons huisadres in Wirdum, hebben wij 2 maart 2016 de rijwielzaak in Lemmer overgenomen. De eerder gebruikte naam in Wirdum is ook aan deze zaak verbonden. Op dit moment vinden alle werkzaamheden plaats in onze vestiging aan Sluisweg 2 te Lemmer. 
 
Wat is Bas2wielers? 

Bas2wielers specialiseert zich in deskundig advies, reparatie, verhuur, onderhoud, in- en verkoop van (race)fietsen. Racefietsen vormen een belangrijk deel van het assortiment van Bas2wielers en fietsmetingen zijn een belangrijk onderdeel van ons werkproces. 
Bas2wielers is aangesloten bij Bike Totaal, wat een vertrouwd gezicht is voor de klant. 
Op deze site kunt u o.a. informatie vinden over de acties die er lopen, service die we bieden en hoe u contact kunt opnemen. 
Tevens hebben wij een aanbod in tweedehands fietsen. De fietsen zijn geheel nagekeken en klaar voor gebruik. Bij het aanschaffen van een fiets is het in overleg mogelijk om uw oude fiets in te ruilen. 
Hebt u hierna nog vragen of bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Bas (0514-56 9068) of kom langs.